Ærlige priser

Hos Tekst & Tegn får du gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer. I modsætning til mange andre korrekturbureauer er der ingen minimumspris her, hvor man som minimum skal betale for et vist antal sider. Der er heller ikke leveringsgebyrer eller andre forvirrende tillæg. Du betaler kun for det, der skal læses korrektur på. Det er også meget almindeligt, at der er store gebyrer for at aflevere tekster i PDF-format, da det gør processen mere tidskrævende, men det er der heller ikke noget af hos Tekst & Tegn. Dette gør, at priserne er meget mere overskuelige for dig, og at det ikke ender med at blive meget dyrere, end du først regnede med. Den eneste type gebyr, der lægges oven i prisen er et hastetillæg på 25% (40% på helligdage), som tillægges, når teksten skal være færdigbearbejdet inden for 24 timer.

Priser på korrekturlæsning

Alle priser er ekskl. moms

0-5 sider

DKK 375i alt

5-50 sider

DKK 75pr. side

50-100 sider

DKK 65pr. side

100+ sider

DKK 55pr. side

Korrekturlæsning af hjemmeside

Ved korrekturlæsning af en hjemmeside er prisen DKK 1995 ekskl. moms. Dette gælder dog kun for op til 10 timers arbejde. Efter dette vil der blive lagt en timepris på DKK 350 oveni. Langt de fleste almindelige hjemmesider skal dog ikke bruge mere end 10 timers arbejde, medmindre der er et større antal artikler eller blogindlæg på siden.

Sproglig rådgivning & feedback

Ved sproglig rådgivning eller feedback på en tekst er der en timepris på DKK 475, hvor der både skal medregnes tid til gennemlæsning og kommentering på materialet samt et eller flere møder, hvis dette ønskes.

Kurser

For et skræddersyet grammatik- eller kommakursus er timeprisen DKK 1000 ekskl. moms pr. person og DKK 750 ekskl. moms ved 2 eller flere deltagere. Heri er både tid til udformning af kurset samt udførslen inkluderet. Se længere nede for et 3 timers kommakursus til særpris. 

Kunne din virksomhed have interesse i at få et større antal medarbejdere på kursus? Så ring, eller send en e-mail for en fordelagtig pris.

Upload dit dokument her.

Er det en hastesag, eller har du andre ønsker i forhold til korrekturlæsningen, så skriv det i beskedfeltet.