angry-2191104_1280

Kurser

Har du eller dine medarbejdere som så mange andre store problemer med at sætte kommaer korrekt? Eller er der nogle sproglige problemer, der kunne være brug for at blive taget hånd om? Så kontakt Tekst & Tegn for at bestille et grammatik- eller kommakursus, der er skræddersyet til dig eller din virksomhed.

Et kursus kan være en god fremtidssikring, da det vil forbedre dine og dine medarbejderes sproglige evner markant og derfor vil kunne mindske jeres behov for korrekturlæsning udefra. Dette vil både kunne spare jer tid, idet den ventetid, der er forbundet med at skulle have en udefra til at læse korrektur, forsvinder, og penge på længere sigt.

 

 

notebook-2303199_1280

Send en e-mail med antallet af deltagere, ønsket tidspunkt for afholdelse samt ønsket emne for kurset. Så udarbejder jeg noget materiale, der er skræddersyet til jeres behov. Efter kurset vil du modtage et PowerPointdokument med noter fra kurset. I tilfælde af at du/ I ønsker at tage supplerende noter, vil der ved kurset blive uddelt papir samt skriveredskaber.
Der vil desuden være forplejning. Se prisen på kurser her

3 timers kommakursus

Kurset tager udgangspunkt i det kommasystem, hvor der sættes startkomma (også kendt som “grammatisk komma” eller “kryds og bolle-systemet”), men giver et godt overblik over de forskellige kommasystemer.
Tekst & Tegn holder til i København, men bor du uden for området, er der stadig mulighed for at deltage i et onlinekursus. Ring, eller send en e-mail ved interesse.

Kommakursus Tekst & Tegn